Posts

Cătălina Cocan

Profesoara de limba engleză Cătălina Cocan a primit joi, 2 martie, în cadrul Galei Merito 2017, desfăşurată la Hotelul Marriott din Bucureşti, Trofeul „Merito” – premiu de recunoaştere a excelenţei în educaţie. Proiectul Merito was live. – Proiectul Merito

Merito vrea să creeze o comunitate a profesorilor excepţionali

Merito este un proiect de recunoaştere a excelenţei în educaţie, susţinut de Fundaţia Romanian Business Leaders (RBL), o organizaţie apolitică, neguvernamentală şi non-profit, înfiinţată în iulie 2011. Proiectul Merito a luat naştere în cadrul Summitului Romanian Business Leaders, din februarie 2015, şi îşi propune să prezinte modele de profesori.

„Considerăm că avem nevoie de oameni care să ne inspire şi care să inspire schimbări pozitive la nivelul întregului sistem educaţional.
Ştim cu certitudine că există astfel de oameni”, au spus organizatorii. De aceea, la început de martie, premiile Merito au adus laolaltă profesori deosebiţi care prin tot ceea ce fac „pot schimba soarta României”. Organizatorii doresc să creeze o comunitate a profesorilor excepţionali, care să dea mai departe metode şi practici folosite de ei pentru a putea ajuta şi alţi profesori să „redescopere” plăcerea de a preda, de a ajuta la formarea viitorului ţării”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *